Помним как зашеметяващо се появи в ролята на Лин в

...
Помним как зашеметяващо се появи в ролята на Лин в
Коментари Харесай

Лорина Камбурова: Да си актьор, не означава, че си си окачил табела мистерия

Помним по какъв начин зашеметяващо се появи в ролята на Лин в сериала " Връзки "  – дръзка и непокорна. След това влезе в изцяло другия облик на Ани в " Скъпи наследници ". Да, Лорина Камбурова с лекост пресъздава персонажите си и на театралната сцена, и на снимачната площадка. Един от най-истинските обаче, с който ни изненада, е обвързван с музиката. Преди няколко месеца младата актриса сподели още един собствен гений посредством албума " 4U ", който създаде съвместно с Росен Пенчев. За функциите, триумфите и фантазиите ще разберем от самата нея. Днес в Момичетата от града.

Коя е Лорина, когато играе?

Лорина е персонажът, който играе.

А в живота?

Лорина е себе си.

Предвид актьорската специалност, смяташ ли, че някой в миналото ще те познава същински? 

Да си артист, не значи, че си си окачил табела " тайнственост ". Това е специалност като всички останали. Да, малко по-интересна за хората отвън нея, само че тя изисква труд и рядко е блестяща. Да си артист, не значи, че си болен или отчужден. Нека не бъркаме психологични болести със занаята в специалността. За мен е сбъдната фантазия да работя това, което обичам и който трябва – ме познава в специалността ми и отвън нея.

Коя е ролята, която в никакъв случай не би искала да изиграеш?

Засега няма такава.

Преекспониран живот, обществени мрежи... Как се скриваш от ярките светлини на прожекторите?

Подбирам какво да споделя от живота си в него.

Успехът по-ценен ли е, когато е споделен с другари?

Вече 6 години триумфът в музикалната сфера е споделен с най-хубавия ми другар Росен Пенчев. Той е човек с доста гении и с непрекъснат хъс за развиване. Заедно успяхме да реализираме албум тази година 4U на нашата банда  Ross'N Lorina . Албумът е изработен с доста персонално ентусиазъм, обич и поддръжката на нашите почитатели от целия свят. Можете да го чуете във всички платформи в мрежата – Youtube, Soundcloud, Itunes...

Става ли по-откровено и транспарантно?

Живеем в бързи времена и в България от ден на ден се стараем да сме наедно с другите страни във всяка сфера. Все повече младежи се интересуват от изкуство и аз съм доста щастлива от този факт. Хубаво е да се опитва, аз съм За.

Говори се доста за обич и различните й форми, каква е повода съгласно теб на хората да им омръзва бързо и да отминава? 

Не съм сигурна, че има верен отговор на този въпрос. Всеки човек има самостоятелни стремежи и желания. Може би в случай че слушахме повече вътрешния си глас, в сравнение с да търсим решение в малкия екран и списанията, щяхме да сме по-щастливи.

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР