Ползването на лубрикант по време на секс не е задължително,

...
Ползването на лубрикант по време на секс не е задължително,
Коментари Харесай

5 неща, които всяка жена трябва да знае за лубрикантите


Ползването на лубрикант по време на секс не е наложително, само че оказва помощ. За някои двойки лубрикантите оферират опция за удължение с още малко на половия маратон, в други случаи те разкриват нови хоризонти пред половото развлечение. Във всички случаи лубрикантите са потребно съвременно встъпление, което носи своите изгоди и е добре да се оползотворява.

И до момента в който изгодите от лубриканта засягат и двамата полови сътрудници, в някои случаи той може да предизвика и някои неприятни последици, пострадал от които по-често са дамите . Затова ще представим няколко практични съвета, благодарение на които лубрикантите ще носят единствено приятни полови прекарвания.

Не използвайте лубриканти на маслена основа по едно и също време с презерватив – някои артикули в състава на този вид лубриканти реагират със силикона и може да нарушат целостта на презерватива. В случаите, когато презервативът е единственото средство за контрацепция, на което разчита дамата, комбинирането му с лубрикант на маслена основа може да компрометира отбраната от нежелана бременност.

Не използвайте лубриканти на силиконова основа със силиконови секс играчки – тук заплахата още веднъж идва от възможното химично взаимоотношение сред тях, което може да докара до разваляне на еротичните аксесоари и неприятни последствия, най-вече за дамата.

Лубрикантите на силиконова основа обаче демонстрират най-голяма продължителност при прилагане със или без презерватив – водните лубриканти се радват на най-голяма известност, само че бързото им изсъхване е причина те да отстъпват съществено на тези на силиконова основа, които е належащо да се нанасят по-рядко. Освен това силиконовите съставки не реагират по никакъв метод с латекса на презерватива и не основават риск от неговото изхлузване, в това число при секс в банята.

Свързани публикации.. Бактериална вагиноза - нарушен е салдото на влагалищната микрофлора 0 Науката за вагиналните гъбички (видео) 0 5-те най-мразени неща в секса 0

Някои видове лубриканти може да предизвикат вагинални инфекции – изследвания демонстрират, че дамите, които употребяват постоянно лубриканти, са изправени пред по-висок риск от вагинална кандидоза или бактериална вагиноза. Като причина за това се показват измененията, които лубрикантите и най-много глицеринът в състава им предизвикат в естественото рH на влагалището . Дори дребни промени в него може да основат удобни условия за свръхразвитие на евентуално рискови бактерии или гъбички във вагиналната флора. Затова е добре да се следи съставът на употребения лубрикант да не крие сходни опасности за дамата.

Жените постоянно гледат с терзание на потребността да употребяват лубрикант по време на секс. Затова е добре да се знае, че потреблението на лубрикант не значи, че нещо в половите функционалности на дамата не е наред . Дори при естествена вагинална секреция няма проблем да се употребява лубрикант. Той е основан що се касае за облекчение на дамите, при които половата възбуденост не води до задоволително навлажняване на влагалището, толкоз и за възстановяване качеството на секса при изцяло здрави сътрудници.
Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР