Ползите от тиквата са много. Ето една истинска история за

...
Ползите от тиквата са много. Ето една истинска история за
Коментари Харесай

Ползите от тиквата: Подобрява храносмилането и прочиства тялото

Ползите от тиквата са доста. Ето една същинска история за измененията, който настъпват в организма, когато се употребява тиква.

Наистина се влюбих в тиквата. През последния месец я използвах за приготвянето на разнообразни предписания. И по този начин, преди няколко седмици попаднах на публикация в интернет за изгодите от този оранжев зарзават – оказа се, че тиквата е доста потребна за организма, с помощта на съдържащите се в нея витамини и микроелементи.

В очакване на идните позитивни промени, взех решение да проведа още един опит, този път с тялото си – ядох тиква всеки ден в продължение на 20 дни. Искам да ви споделя за невероятните потребни свойства на тиквата и моите резултати от този опит – даже не съм си мечтала за толкоз бърз резултат!

Ядох тиква най-вече за вечеря – изпечена на фурна с подправки.

Ето какви промени настъпиха в тялото ми
Успях да се отърва от 3 непотребни кг. Тиквата съдържа огромно количество фибри, които бързо насищат тялото и оставят прелестно чувство за задоволеност за дълго време. Самата тиква е с ниско наличие на калории, тъй че такава вечеря въобще няма да навреди на фигурата ви.

На второ място, положението на кожата на лицето ми се усъвършенства. Тиквата прочиства тялото от отрови и шлаки, а състояниео на кожата на лицето ни, както знаете, е резултат от това, което се случва в тялото.

Трето, храносмилането ми се усъвършенства и изхожданията ми се възстановиха.

Друг плюс е по-доброто зрение.

Вижте още: Масло от джинджифил: бори се с косопада и ускорява имунитета

И по този начин, несъмнено ще продължа да хапвам тиква – към този момент открих рецепта за чорба от тиква и оризова каша с тиква – сигурна съм, че тези ястия ще се получат вкусни и, което е по-важно, ще донесат доста изгоди за тялото ми.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР