Полузащитникът на Спартак Москва и капитан на българския национален отбор

...
Полузащитникът на Спартак Москва и капитан на българския национален отбор
Коментари Харесай

Ивелин Попов: След 66 мача за България е нормално да искам да играя повече

Полузащитникът на Спартак Москва и капитан на българския народен тим Ивелин Попов разгласи, че няма желание да напуща клуба си и се намира в положителни връзки със старши треньора Масимо Карера, макар че не получава мечтаното игрово време този сезон.

"Чета във вестниците, че желая да напущам, тъй като не играя задоволително. Имам 66 мача за България и естествено имам упоритости и желая да играя повече. Но това не зависи единствено от мен - всичко се взема решение от треньорския щаб. Аз съм задължен да си правя работата и да употребявам всяка опция за изява. Както споделиха и от управлението на Спартак - кой клуб би продал Попов?!, " съобщи Ивелин за съветските медии.

"С Масимо Карера имаме естествени връзки. Тренираме, приказваме си. Изобщо не сме обсъждали бъдещето ми, " добави той.

"Трудно претърпявам, че още не съм вкарвал гол този сезон, работя над себе си. Имам положения, само че не ги осъществявам. Смятам се за атакуващ футболист и от мен се чакат голове. Това, че играя по-близо до нашата врата не е опрощение. Проблемите се натрупат. Но като цяло съм удовлетворен от метода, по който върви кариерата ми. Все отново имам към този момент два трофея със Спартак, " приключи Ивелин Попов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР