Полузащитникът на Реал Мадрид Лука Модрич посъветва своя съотборник Гарет

...
Полузащитникът на Реал Мадрид Лука Модрич посъветва своя съотборник Гарет
Коментари Харесай

Модрич: Бейл е възрастен, трябва да знае какво иска

Полузащитникът на Реал Мадрид Лука Модрич посъветва своя съотборник Гарет Бейл да мисли рационално и да обясни нещата в главата си. „ Почти 12 години играем дружно. Ситуацията и за него, и за клуба е сложна. Бейл е възрастен, би трябвало да знае какво желае. Трябва да избере най-хубавото за себе си. Дали се усеща благополучен тук, или желае да опитва нещо ново? За мен Гарет продължава да е страховит футболист и има какво да даде на футбола. Зависи от него, в случай че има задоволително предпочитание да продължи напред. Мисля, че го има “, съобщи хърватинът в изявление за The Times.

„ Разбирам Даниел Леви (собственикът на Тотнъм). Аз съм в положителни връзки с него, само че той е сложен за договаряния. Бори се за ползите на клуба, както би трябвало да прави всеки президент. (...) Няколко пъти ми беше заречен, че ще ме пусне. В последна сметка ме пусна, само че нещата се забавиха, което ме огорчи. На два пъти си събирах куфарите и съвсем бях на летището, само че той си сменяше мнението. За мен беше тежко в тези моменти “, призна той.

„ Имам особено отношение към Жозе Моуриньо, по този начин е. Тотнъм направи огромно изпитание да го назначи, тъй като той е изпитаен войник. За Тотнъм е нещо голямо да разполага с подобен треньор. В Италия, Англия и Испания завоюва скъпи титли, чакам да стори същото и със Спърс. Знае по какъв начин да предава своята сила на играчите “, показа Лука, който през вчерашния ден навърши 35 години.

„ Беше необикновено, че играх дружно с Кристиано Роналдо. Изкарахме седем страхотни години тук. Когато не си в най-хубавата си форма, Кристиано умее да завоюва мач единствено със своята мотивация, темперамент и класа “, сподели той. Модрич, който завоюва „ Златната топка “ през 2018 година, разяснява и решението на France Football да не връчва оценката тази година: „ Хората, които са решили това, имат своите причини. Жалко е, че футболисти, които са създали страховит сезон, нямат опцията да вдигнат оценката. Тук би трябвало да споменем един състезател – Левандовски “.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР