Полузащитникът на Локомотив Пловдив Пиер Зебли говори пред клубния сайт

...
Полузащитникът на Локомотив Пловдив Пиер Зебли говори пред клубния сайт
Коментари Харесай

Нов в Локомотив: Ще се борим за положителен резултат срещу Лудогорец

Полузащитникът на Локомотив Пловдив Пиер Зебли приказва пред клубния уебсайт няколко дни преди гостуването на „ черно-белите “ против Лудогорец. Той описа малко за себе си, а по-късно приказва по настоящи тематики.

„ Първият ми тим в Европа е Бастия Италия, след това бях в школата на Интер и Перуджа. Бях трасфериран в Генк и чартърен в Асколи. Върнах се в Генк а през февруари 2022 се озовах България и Царско село. Тук съм от старна на подготовката, съотборниците ме одобриха чудесно, с някои се познавах, играл съм против тях, а в този момент играя дружно с тях “, сподели той.

„ Треньор изисква доста от нас. Ние даваме максимума и се готвим крепко да помогнем на отбора и да се представяме на равнище. Чувствам се добре. Всички в клуба ме одобриха чудесно.

Първата ни среща беше вкъщи, не бе елементарен мач, само че с помощна на последователите успяхме. Благодаря на почитателите за поддръжката. Сезонът няма да е лек, само че разчитаме на тях да ни дават мотивация и да ни оказват помощ в сложните моменти “, сподели Зебли.

„ Престои среща с Лудогорец. Това ще е значим мач за нас, само че също по този начин и сложен. Имаме почит към тях, само че няма да излезем да играем със боязън. Ще се борим за позитивен резултат “, добави той.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР