Полузащитникът на Локомотив (Пловдив) Георги Илиев бе награден с приза

...
Полузащитникът на Локомотив (Пловдив) Георги Илиев бе награден с приза
Коментари Харесай

Георги Илиев: Решението ми не подлежи на коментар, в Локомотив се работи здраво

Полузащитникът на Локомотив (Пловдив) Георги Илиев бе награден с наградата за състезател на 11-ия кръг на efbet Лига. С гола и изявите си при успеха против Витоша (Бистрица) преди месец той изцяло си заслужи следващото отличие в своята кариера, на която Илиев ще постави край през зимата.

" Искам да благодаря за премията. Радвам се, че в тези последни мигове като настоящ футболист мога да бъда потребен на моя тим. Това беше задачата, когато подписах с Локомотив. Тази премия ме прави благополучен. Говорим много постоянно с Христо Бонев, само че решението да се отдръпва съм го взел от дълго време. Не мисля, че някой може да ме разколебае. Важното за мен е да съм потребен на тима, а това решение е взето от дълго време ".

" Всеки си има собствен предел. Може и аз да играя повече време, само че всеки футболист би трябвало да си даде сметка по кое време тежи на треньор, съотборници и почитатели. Има доста по-важни неща и всеки би трябвало да резервира престижа, който е градил през годините. Никога цифрите не са били значими за мен. Решението съм го взел от прочут интервал и не предстои на коментар. Нека починем. Все отново 20 години във футбола не са малко и нуждая се от отмора ".

" Щом съм мечтан, се усещам поласкан. По-трудно беше първоначално, когато взех решението да се откажа. Доста неща се трансформират и динамичността става по-голяма. С годините един футболист стартира да взема решения по-бавно. Това е футболът. Годините си вървят и в един миг е обикновено да се вземе това решение. Опитът ти оказва помощ в много от обстановките. Познавам много повече личното си тяло ".

" Аз съм от четири месеца в Локомотив и това, което виждам сега, ме кара да бъда оптимист. Момчетата работят добре и почитат играта. Има съществени предпоставки тимът в края на годината да е на едно положително място. Титла? Нека не се изхвърляме. Всеки знае кои са кандидатите. При нас е значимо да гледаме нашето равнище и да опитаме да го вдигнем. Когато побеждаваш, е обикновено да има по-големи условия към теб ".

" Със сигурност почитателите са огромен фактор, който въздейства за положителното развиване на тима. Имаме успокоение и поддръжка от тях. Мачовете в евротурнирите бяха върха. Имаше една страст към нас, която беше страхотна. Шампионската купа беше прелестен миг, към който се връщам доста постоянно в спомените си ". efbet Лига 15 кръг, вторник 5 ноември  Славия 15:00предстои  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР