Полузащитникът на италианския национален отбор Пари Сен Жермен Марко Верати

...
Полузащитникът на италианския национален отбор Пари Сен Жермен Марко Верати
Коментари Харесай

Верати: Дори Меси не е на нивото на Иско


Полузащитникът на италианския народен тим Пари Сен Жермен Марко Верати призна след тежката загуба с 0:3 от Испания нощес, че е мъчно да се играе против звездата на Реал Мадрид Иско.

Халфът на ПСЖ бе тотално обезличен от футболиста на " белия балет ", който безусловно му скри топката в средата на терена и стана състезател на мача с два гола. За похлупак Иско провря топката и сред краката на италианеца, правейки го за смях пред целия свят.



" Беше доста мъчно за мен да играя против Иско. Бях учуден от осъществяването му. Дори Меси не е покрай това равнище ", съобщи Марко Верати през " Апелативен съд ".

Героят на Испания Иско предстоящо е център на внимание в медиите по света, след отличната си игра нощес. Най-колоритното заглавие е в аржентинския вестник " Оле ": " Папа ФрансИско " написа изданието, като отбелязва, че с помощта на него иберийците са доста покрай непосредствено класиране за Мондиала.

Медиите в Мадрид също го величаят: " Два вълшебен гола, мрежичка на Верати за историята, приближиха Ла Фурия до международното ” отбелязва " Марка ". " Иско взриви Италия с два страхотни гола ", написа " Апелативен съд ".

В някои издания даже толкоз се въодушевиха, че започнаха да предвиждат нова международна купа следващата година и пуснаха анкети в уеб страниците си, питайки потребителите дали чакат Испания за победи като първенец в Русия.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР