Полузащитникът на Интер и Дания Кристиан Ериксен благодари на феновете

...
Полузащитникът на Интер и Дания Кристиан Ериксен благодари на феновете
Коментари Харесай

Eриксен призова съотборниците си: Играйте за цяла Дания

Полузащитникът на Интер и Дания Кристиан Ериксен благодари на почитателите за голямата поддръжка, която получава от целия свят.

" Здравейте! Голямо благодаря за вашите благи и удивителни приветствия и известия от целия свят. Това значи доста за мен и моето семейство. Аз съм добре, отчитайки комплицираните условия. Предстои ми да мина още проучвания в болничното заведение, само че се усещам добре. Сега аз ще притискам палци за момчетата от Дания в идващите мачове. Играйте за цяла Дания ", написа Ериксен в Инстаграм. 

Вчера неговият сътрудник съобщи, че Ериксен е разчувстван от хилядите известия, които получава след случая по време на мача с Финландия.

Кристиан Ериксен изпадна в безсъзнание в края на първото полувреме на мача против Финландия от Евро 2020, който се игра в Копенхаген. Полузащитникът падна самичък на тревата без прикосновение с различен футболист в 43-та минута на дуела. Бързата реакция на лекарите оказа помощ на датския футболист да се съвземе и след десетина минути бе изнесен на носилка, съпроводен от целия тим.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР