Полузащитникът на Хамза Чатакович беше изненадан да научи, че медии

...
Полузащитникът на Хамза Чатакович беше изненадан да научи, че медии
Коментари Харесай

Чатакович проговори дали е пред трансфер в Казахстан

Полузащитникът на Хамза Чатакович беше сюрпризиран да научи, че медии го " пращат " интензивно в клуб от Казахстан. Босненецът разгласи, че не знае нищо за интерес оттова към него и че има желание да се бори за мястото си при " алените ".
" Не разбирам за какво въобще ме тормозят от Казахстан (смее се). Защото не знам нищо за някакъв клуб, който се пробва да ме притегли. Към момента казахстанската лига не ме интересува. Имам още 2 години и половина от контракта с ЦСКА и се надявам, че ще остана тук до края на съглашението. Ще се боря за мястото си в състава ", съобщи Чатакович пред sports.kz.
" Доказах, че мога да бъда потребен на тима в последните мачове, в които играх в края на предходната година. Освен това вкарах на Рома, тъй че в този момент е значим миг в моята кариера. Затова мога да кажа, че съм тук, на зимния лагер на тима в Турция, и ще се боря, както всички останали, за своята позиция в ЦСКА ", сподели 24-годишният футболист, като не отхвърли, че за него ЦСКА е добра стъпка за трансфер в по-силна лига.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР