Полузащитникът на Черно море – Стефан Велев, говори за предаването

...
Полузащитникът на Черно море – Стефан Велев, говори за предаването
Коментари Харесай

Стефан Велев: Очаквах Левски да е по-близо до Лудогорец

Полузащитникът на Черно море – Стефан Велев, приказва за предаването „ Домът на футбола “ по DIEMA SPORT. Опитният футболист разкри какво чака от идния мач с ЦСКА, по какъв начин е видял борбата с Левски на „ Тича “, може ли някой да спре Лудогорец и други забавни и настоящи тематики.

„ Очаквам да победим с добра игра. Всеки мач излизаме за победа. За мен е учудващо след първия ни мач с тях на „ Армията “. Но имат резултати. Винаги може да се вземе повече от някой дуел. Не ни беше ден. Хубаво е, че във футбола постоянно има идващ мач. Тепърва ще им забележим мощните страни “.

„ Едва ли ще се изненадаме с ЦСКА, само че постоянно има подробност, който може да обърне мача. ВАР може да изненада всеки. Учудващо е, че ВАР не всякога оказва помощ. Надявам се да дойдат почитатели, да е хубаво времето – въпреки всичко е в събота дуелът. Винаги е било хубаво да играеш пред цялостни трибуни “.

„ Съжаляваме за загубата от Славия. Да не се дублирам – идва идващ мач. Опитваме да оказваме помощ на по-младите. Все отново всичко си зависи от младите “.

„ Във варненското дерби имаше страхотна атмосфера, само че съм отчаян, че не победихме. Трябва да има повече такива мачове в България. Надявам се на „ Тича “ да играя в такова дерби. Играем мач за мач, само че желаеме и топ 6. Рано е за сметки “.

„ Следя си някогашните отбори, обичам футбола и по тази причина виждам. В Левски е ясна обстановката. Не се получи кой знае какъв мач с тях. Но постоянно е колкото ти разреши противника. Да, Левски изостава с точките, за мен е учудващо. Според мен бяха любимец да се борят с Лудогорец. Доста е забавно на върха, само че Лудогорец виждаме с какви тимове се надиграва. Не е добре, че са с чужденци, само че против името им написа България “.

„ Илиан Илиев всеки ден изисква, би трябвало да свеждаме грешките до най-малко, това желае. Не мога да кажа дали ще приключа кариерата си на „ Тича “. Ще опитам да остана по-дълго. Никога не е късно да опиташ на открито, в случай че има такава опция, за какво не? ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР