Полузащитникът Даниеле Де Роси избра интересен начин да отбележи своя

...
Полузащитникът Даниеле Де Роси избра интересен начин да отбележи своя
Коментари Харесай

За ЧРД Де Роси се качи на полет към Бока Хуниорс

Полузащитникът Даниеле Де Роси избра забавен метод да означи своя 36-и рожден ден и се качи на полет до столицата на Аржентина – Буенос Айрес, където е предстоящ от локалния гранд Бока Хуниорс.

Според изданието „ Ил Романиста” Де Роси и неговата брачна половинка Сара довечера са напуснали дома си и са се качили на такси, което ги е откарало до летище „ Фюмичино”. Изданието уточни и съответния номер на полета, с който двамата би трябвало да отлетят в 21,45 часа локално време.

Де Роси, естествено, незабавно бил разпознат от дузина пасажери, като приказва извънредно малко. „ Всичко се случва малко безредно с багажа и полета, само че да – доста е емоционално”, съобщи халфът, който до този миг прекара цялата си кариера в Рома.

В края на предишния сезон почитателите на клуба несъмнено не останаха удовлетворени да научат, че един от модерните знаци на „ джалоросите” не е получил предложение за продължение на изтичащия контракт. Самият Де Роси имаше няколко предложения от Серия А, само че не се виждаше да играе за различен отбор, друг от „ вълците”.

За прехвърлянето в Бока сериозна роля изигра спортният шеф Николас Бурдисо, който съумя да убеди Де Роси в качеството си на негов някогашен съотборник.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР