Получихме хиляди сигнали от членовете на нашия бранш за случващото

...
Получихме хиляди сигнали от членовете на нашия бранш за случващото
Коментари Харесай

Ричард Алибегов: Откъде-накъде тестовете за депутатите с тлъстите заплати ще са безплатни?

„ Получихме хиляди сигнали от членовете на нашия отрасъл за протичащото се в Народното събрание – тук не трябваше въобще да има спор, трябваше да е безусловно ясно, че депутати те ще влизат в Народното събрание със „ зелен документ “, това съобщи съпредседателят на Българската асоциация на заведенията Ричард Алибегов пред Българска национална телевизия, във връзка апела на Кирил Петков, работодателите да вкарат условие за зелен документ.

Алибегов добави, че " двойният критерий е извънредно стеснителен ". Той се разгласи „ срещу “ предлагането тестванията за депутати те да бъдат безвъзмездни:

„ Как може чиновници с 800 лева заплата да се редят на опашки и да заплащат по 100 лева месечно за проби, с цел да вървят на работа, а хората с хиляди левове заплата - не “.  

По думите му бизнесът моли от месеци към страната, като максимален шеф, да вкара документа за чиновниците си. 

Румен Драганов  от Института за разбори в туризма уточни, че зимният сезон стартира много интензивно, като къщите за посетители от дълго време са резервирани за идните празници. Очакват се повече пътувания спрямо предходната година. 

„ Бизнесът би трябвало да застане изрично зад условието за „ зелен документ “. Той е наложителен за туризма, той прави туризма – и зимния, и летния. Ваксинацията също е наложителна “, уточни Драганов. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР