Получих поисканата от мен оставка на заместник-председателя на Столичния общински

...
Получих поисканата от мен оставка на заместник-председателя на Столичния общински
Коментари Харесай

Борислав Иванов, който свали украинското знаме, подаде оставка от Столичния общински съвет

Получих поисканата от мен оставка на заместник-председателя на Столичния общински съвет Борислав Иванов, заяви посредством Facebook профила си ръководителят на СОС Георги Георгиев.

Всичко стартира в сряда, когато „ Възраждане “, отпред с техния водач и сътрудника Борислав Иванов откриха акцията си за локалните избори пред постройката на общината с митинг и следващи опити за събаряне на знамето на Украйна. С митинг започнаха акцията си за локалния избор и „ Спаси София “, отпред с Борис Бонев, които пък използваха димки. За страдание, очевидно занапред ще сме очевидци на такова държание от двете политически обединения, написа Георгиев.

Той напомня, че незабавно след акциите на Борислав Иванов, е внесъл отчет с искане за неговата оставка като заместник-председател на Столичния общински съвет, само че и като ръководител на Комисията по публичен ред и сигурност.

На 27 октомври чакам този проблем да завърши в залата на съвета, където в действителност би трябвало да намираме решения на значимите за софиянци въпроси, а не да трансформираме общинския съвет в пленник на трагикомични предизборни подиуми на претенденти за спасители на София. София може и заслужава повече, споделя Георгиев.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР