Полският халф на Лудогорец Якоб Пьотровски беше много радостен от

...
Полският халф на Лудогорец Якоб Пьотровски беше много радостен от
Коментари Харесай

Халф на Лудогорец: За първи път в живота си вкарах 2 гола в един мач

Полският халф на " Лудогорец " Якоб Пьотровски беше доста щастлив от триумфа на отбора с 5:1 над " Астана " (Казахстан). На първо място тъй като двете попадения, които вкара, се помогнали да се класират за плейофния кръг на шампионата против " Аякс " (Нид). 

" Много съм благополучен, че помогнах на тима да премине в идващия кръг на шампионата Лига Европа. И също по този начин съм благополучен, тъй като за първи път в живота си въвеждам два гола в една среща. Но по-важното е, че помогнах.

Имам чувството, че контролирахме събитията на терена и през първото полувреме. Те направиха едно центриране и ни вкараха гол. Странно е след подобен процес да е 1:1. В общи линии демонстрираха 100-процентова успеваемост.

В последна сметка през второто полувреме подредихме състава си вярно в последната третина от терена и демонстрирахме самочувствие, което отговори на играта ни и демонстрирахме голова успеваемост.

Вкарахме две ранни попадения, доста бързи през втората част и това ни оказа помощ. Но бяхме наясно през цялото време, че няма да става по-лесно за нас и мачът няма да ни бъде по никакъв начин обикновен. Като цяло имахме надзор и то се усещаше, тъй че заслужихме победихме.

Ако питате мен, аз щях да си избера да играем с някой по-слаб противник от " Аякс ". Но ще би трябвало да покажем най-хубавото от себе си, да играем по най-хубавия вероятен метод. Изправяме се против доста огромно име. И в действителност това ще бъде страховит опит за нас, за целия тим ", показа Пьотровски.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР