Полската полиция изключва възможността мъжът, нападнал днес с нож няколко

...
Полската полиция изключва възможността мъжът, нападнал днес с нож няколко
Коментари Харесай

Полската полиция изключва терористичен мотив за нападението в мола

Полската полиция изключва опцията мъжът, нападнал през днешния ден с нож няколко души в търговски център в Югоизточна Полша, да е имал терористични или политически претекстове, оповестиха международните организации, представени от Българска телеграфна агенция.

Млад мъж атакува през днешния ден с нож гости в търговски център в град Сталова Воля. Една жена умря в болница от раните си, осем бяха ранени, оповестиха полицията и полски медии. Нападателят е нахлул в мола и е почнал безсистемно да нанася удари с нож, нападайки хората в тил. Бил е хванат от гости на комерсиалния център и предаден на пристигналата полиция.

Според полски медии нападателят е Конрад К., полски жител, локален гражданин, на 27 години. Първоначалните проби демонстрират, че не е бил пийнал, чакат се обаче резултати от кръвните проби.

Според полицията "е работил ирационално и не е могъл да изясни мотивитите си ". Досега не е имал проблеми с органите на реда. Според шефа на районната полиция Кшищоф Побута мъжът може да е страдал от меланхолия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР