Половинката на Енджи Касабие проговори. Мъжът на известната диетоложка Рабих

...
Половинката на Енджи Касабие проговори. Мъжът на известната диетоложка Рабих
Коментари Харесай

Е Това Вече Никой Не Го Очакваше! Светът На Енджи Се Срина След Брадъра! Преди Малко Рабих

Половинката на Енджи Касабие проговори. Мъжът на известната диетоложка Рабих ел Зейн разкри истината за произхода си. Пред Ива Софиянска той сподели, че не знае какво тъкмо се приказва за него в България. Вероятно всички знаят, че е брачен партньор на Енджи и е мистър Ливан.

Той показа, че не е знаел доста за страната ни. Чувал е за Варна, защото в страната му се оферират почивки до България. Знае още, че имаме хубаво сирене.

Ливанецът показа, че колкото повече опознава страната ни, толкоз повече се влюбва в нея. Очарован е от обстоятелството, че тук има 4 сезона.

Любимият на Енджи Касабие не скри истината за произхода си. Той показа, че произлиза от обикновено семейство и постоянно е живял в независимост. Майка му е била учителка, а татко му китарист. Никога не е получавал ултиматуми от родителите си да тръгне по техния път.

Рабих ел Зейн, който е мистър Ливан, призна че първоначално кариерата му тръгнала в напълно друга тенденция. Той не скри, че се е занимавал с публицистика. И по отношение на това призна кое е най-голямото достижение – изявлението с Бил Гейтс.

Мъжът на Енджи Касабие е извънредно горделив, че е съумял да интервюира един от най-известните хора в света. Той опроверга и изказванията за несметното му благосъстояние и добави, че не е нито безпаричен, нито богат.

Връзката му с Енджи Касабие почнала 6 месеца след запознанството им и този момент са неразделни. Той е извънредно горделив със брачната половинка си и е на мнение, че двамата могат да се оправят с всяко тестване.

Рабих показа, че най-голямата покруса в живота им е загубата на техните две деца, написа Блиц.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР