Половината лице на жената почерняло. Пострадалата започнала да халюцинира, след

...
Половината лице на жената почерняло. Пострадалата започнала да халюцинира, след
Коментари Харесай

Майка се удари в печка и изгуби половината от лицето си заради нещо страшно

Половината лице на дамата почерняло. Пострадалата почнала да халюцинира, след което била приета в болница по неотложност.
Жителка на град Лийдс, 46-годишната Дона Корден си разрушила веждата, когато ненадейно се подхлъзнала и паднала в кухнята, мощно удряйки се в печката си. Синът ѝ я намерил в безсъзнание и викнал лекарите, които зашили раната на дамата. Но единствено 24 часа по-късно лицето на потърпевшата станало черно и тя почнала да халюцинира. Имала е и мощно самозабравяне, написа в. " Дейли Мейл ".

Дпна още веднъж се оказала в болничното заведение, където лекарите ѝ сложили диагнозата " некротизиращ фасциит ", провокиран от хранеща се с плът бактерия. Децата на потърпевшата били посъветвани да се готвят за най-лошото.

За благополучие, хирурзите съумели да изрежат загниващата плът. Но след няколко дни дамата развила сепсис и животът ѝ още веднъж висял на косъм. Тогава Дона била сложена в здравна кома, с цел да може да оздравее. Била е също напомпана с антибиотици. В края на краищата дамата съумяла да прескочи трапа. " Преди три седмици ни споделиха, че ние, най-вероятно, ще изгубим майка си. Тези последни седмици бяха жив пъкъл! Но през днешния ден тя стартира да се оправя. Предстои ни дълъг път, само че ние ще го изминем дружно ", споделя в дневника си дъщерята на Дона.

11 месеца по-късно Дона се подложила на реорганизация на лицето, като за задачата била взета кожа от бедрото ѝ. На дамата ѝ предстоят още огромен брой интервенции, с цел да възвърне външния си тип.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР