Половин година след излизането на „Петте рани, които пречат да

...
Половин година след излизането на „Петте рани, които пречат да
Коментари Харесай

Как да излекуваме раните на душата си?


Половин година след излизането на „ Петте рани, които пречат да бъдеш какъвто си “, издателство „ Ентусиаст “ разгласява за първи път на български език продължението на един от най-големите бестселъри на Лиз Бурбо .

В „ Лечението на петте рани “ световноизвестната писателка предлага познание и поддръжка за всички тези хора, които желаят да станат господари на личния си живот и да реализират дълбока вътрешна естетика.

 Лиз Бурбо Издателство Enthusiast

Преиздаваната неведнъж „ Петте рани, които пречат да бъдеш какъвто си “ излиза за първи през 1994 година и е помогнала на хиляди хора да преодолеят проблемите си . Оттогава Лиз Бурбо получава голям брой запитвания за това по какъв начин тъкмо се лекуват раните на душата – от отменяне, занемаряване, оскърбление, изменничество и неправда . Ето за какво тя взема решение да сплоти всички свои наблюдения по тематиката, събрани по време на образованията, които организира по света в продължение на 38 години.

Защо се назовават рани на душата? Защото душата е изтощена, когато се отдалечава от своя проект за живота и не може да го следва. Според Лиз Бурбо тъкмо това се случва, когато оставяме егото да управлява живота ни. Душата страда, защото задачата на нейните прераждания е да живее в същинска обич и приемане, с цел да успее да изживее своята божественост.

В книгата „ Лечението на петте рани “ откриваме практични препоръки, прозрения от персоналния опит на авторката и образци от действителния живот – обстановки, с които всички ние се сблъскваме ежедневно . Благодарение на тези упътвания ще можем по-лесно да определим своите рани и да извървим сами стадиите към изцелението. Ще се научим да разпознаваме механизмите на раните и ще разберем за какво привличаме избрани хора и условия. Ще виждаме по кое време се отключват раните и ще се научим да преодоляваме клопките на егото – главната спънка пред лекуването.

Световноизвестната писателка Лиз Бурбо е създател на 26 книги, които са продадени в близо 5 милиона екземпляра . От откриването на нейната школа през 1982 година учението ѝ е помогнало на голям брой хора да създадат съответни промени във всекидневието си и да подобрят живота си . „ Слушай своето тяло “ – най-голямото учебно заведение по личностно развиване в Канада – към този момент има свои работни ателиета допълнително от 20 страни.

 Лиз Бурбо Издателство Enthusiast
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР