Половин час след първия съдийски сигнал Тони Тасев опита да

...
Половин час след първия съдийски сигнал Тони Тасев опита да
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Славия 0:1 Локомотив Пд, кошмарна грешка на Вуцов


Половин час след първия съдийски сигнал Тони Тасев опита да изненада Кристиан Томов с отдалечен шут от директен свободен удар, само че топката мина над вратата на гостите. В 33-ата минута шансът бе на страната пловдивчани, откакто топовен шут на Иван Минчев срещна напречната греда. В последвалото меле пък съотборникът му Владимир Николов получи тежък удар в главата във въздушен дуел с Тодор Павлов. В последна сметка той бе превързан и продължи да играе. 

Гостите поведоха в 42-ата минута след неточност на Светослав Вуцов. Той излезе неразчетено отвън наказателното поле и се размина с топката, а за Евандро бе детска игра да прати топката в опразнената врата - 0:1.   Така бразилецът си направи подарък за рождения ден, откакто през вчерашния ден навърши 28 години.

В добавеното време на първата част " белите " натиснаха ", само че стигна единствено до няколко мелета в наказателното поле пред Томов. На прибиране в съблекалнята пък почитатели на Славия нападнаха вербално Златомир Загорчич, а и той не им остана задължен. 

След почивката Локомотив Пд излезе с две промени в състава - Мартин Петков и Ивайло Иванов замениха Мартин Райнов и Ефе Али. За юношата на Левски Петков това е дебют за отбора, откакто бе притеглен преди няколко дни. Първата опция за второто полувреме се откри в 51-ата минута пред Тони Тасев, само че ударът му с глава не затрудни вратаря на гостите.  
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР