Положителният ковид тест на председателя на Народното събрание (НС) Никола

...
Положителният ковид тест на председателя на Народното събрание (НС) Никола
Коментари Харесай

Тестът на Никола Минчев е бил валидиран от болница Лозенец

Положителният коронавирус тест на ръководителя на Народното събрание (НС) Никола Минчев е бил верифициран в денонощна лаборатория на болница " Лозенец ". Това излиза наяве от прессъобщение на Народно събрание, изпратено до медии. 

В известието написа още, че "...той е направил антигенен тест (с позитивен резултат), след което е направил и бърз PCR тест (с резултат до два часа), който по-късно е посочил също позитивен резултат. Тестовете са верифицирани в сертифицираната денонощна лаборатория на болница " Лозенец ", като са направени на 10.01.2022 година и са въведени съответно към РЗИ-София. "
ГЕРБ продължава да пита за теста на Минчев - изработен ли е преди КСНС
Председателят на Народното събрание дължи отговори, тъй като с дейностите му страната беше обезглавена. Това съобщи в коридорите на Народното събр...
Прочети повече
По-рано през днешния ден някогашният здравен министър и народен представител от ГЕРБ Костадин Ангелов зададе в коридорите на Народното събрание няколко въпроса във връзка спекулациите за тестванията на Минчев по кое време тъкмо е юридически и дали Минчев е знаел, че може да е болен, когато е участвал на КСНС. Ангелов попита и коя е лабораторията, която е правила проби в същото време от денонощието.

Отново в прессъобщение, само че от вторник тази седмица пресцентърът заяви, че Минчев се подложил на тест, тъй като незабавно след КСНС се е почувствал зле. Правил си постоянно проби, тъй като контактува с доста хора, а последният подобен му бил плануван за след съвещанието на КСНС.

Припомняме, че президент, министър председател, ръководител на парламент и още 25 висши управителни фрагменти бяха сложени под карантина след съвещанието на КСНС в понеделник (10 януари), на което се оказа, че присъствалият Никола Минчев е бил инфектиран с коронавирус.

Тази заран пиарът на " Продължаваме промяната " Александър Бойчев поттвърди, че пробата е изработен след съвещанието КСНС. По думите му се основава ненужно напрежение около протичащото се. " Вчера Минчев разгласява подробна информация по кое време е взет теста и по какъв начин е изработен ", добави още той.
Пиарът на " Продължаваме промяната " се скара на Виктор Николаев за коронавирус теста на Минчев
Скандал в ефира на Нова телевизия. Пиарът на " Продължаваме промяната " Александър Бойчев се скара на водещия Виктор Николаев, който се о...
Прочети повече
Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР