Положителна проба за Covid-19 на член на легендарната поп група

...
Положителна проба за Covid-19 на член на легендарната поп група
Коментари Харесай

Поп групата Genesis отлага концерти заради положителна проба за Covid-19

Положителна проба за Covid-19 на член на именитата поп група Genesis, събрала се след дълго спиране, наложи отсрочване на заключителната част от турнето ѝ във Англия.

От групата оповестиха, че ще пренасрочат последните си четири концерта – един в Глазгоу, който трябваше да се състои в петък и три в лондонската зала О2, планувани за понеделник, вторник и сряда. Името на далия позитивна проба не бе обявено.

Турнето, наречено „ Последното домино? “ (The Last Domino?), стартира пред септември след отсрочване повече от година поради пандемията.

70-годишинят фронтмен Фил Колинс пее седнал и не е в положение да е на барабаните, поради здравословни проблеми, в това число болки в гърба след интервенция. Вместо него се изявява 20-годишният му наследник Николас.

Баща и наследник Колинс се съпровождат на турнето, първото от 2007 година насам, от кибордиста Тони Банкс и китариста Майк Ръдърфорд – и двамата на по 71 години.

Genesis имат шест албума номер 1 във Англия през 80-те и 90-те години, с шлагери като Land of Confusion, Invisible Touch и I Can`t Dance.

В декларацията на групата се споделя, че схваща какъв брой е разочароващо това за почитателите, само че мярката би трябвало да бъде взема в името на сигурността на публиката.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР