Положението в държавата покрай изборите все по-уверено върви по констатацията

...
Положението в държавата покрай изборите все по-уверено върви по констатацията
Коментари Харесай

ИВА НИКОЛОВА: 9 изборни лъжи и голата истина за Радев, проф. Герджиков и Кирчо

Положението в страната около изборите все по-уверено върви по констатацията на Мечо Пух " Колкото повече, толкоз повече ".

Колкото повече време минава от края на изборния ден и крайните изборни резултати, толкоз повече стават лъжите към тях, които приказват единствено за едно - за безграничната тъпота на създателите им.

Нека изброим няколко от тях:

Лъжа №1. В края на изборния ден двамата харвардски аферисти Кирчо и Кокорчо стопяват измерената от всички социологически организации преднина на ГЕРБ-СДС от 8% и стават спечелили.

Пълно безумие. Това е невероятно на процедура. Спомнете си по какъв начин на едни от предходните избори партията на Слави Трифонов Има Такъв Народ до 17.00 часа буксуваше към 8-те %, а по-късно внезапно дръпна нагоре и първо стана втора, а сетне - победител.
свързани новини173374преди 7 часа147853преди 4 часа
Нали сте наясно, че това няма по какъв начин да се случи, с изключение на в един случай - в случай че обилно подтиквани жители в последния миг не хукнат през глава към урните да гласоподават за обичания си чалгаджия, за който ненадейно са разбрали, че се явява на избори.

В случая с Кирчо и Кокорчо даже и това не се наложи, тъй като вотът е наложително машинен, а пък ключът за софуеъра и поддръжката на машините се реализира от вносителя им - " Сиела Норма ". А самата " Сиела Норма " е оплетена като свински вътрешности с всевъзможни политически зависимости.

Толкова по въпроса, че Кирчо и Кокорчо и техните П-та са победили на изборите на 14 ноември.

Лъжа №2 . Коалицията Демократична България и партиите " Да, България " и ДСБ в нея са взели участие в изборите извънредно несполучливо, поради което водачите им Христо Иванов и Атанас Атанасов подадоха оставки.
свързани новини51819преди 4 часа
Първо, обединението Демократична България и партиите " Да, България " и ДСБ не са взели участие в изборите, тъй като управленията им от месеци насам са с изминал мандат и не могат да вземат никакви решения, в това число и да вземат участие в изборите и да съставляват обединението. Тази неистина се написа на гърба и на ЦИК.

Второ, по същата тази причина Христо Иванов и Атанас Атанасов не могат да подават никакви оставки, защото те от дълго време не са водачи на тези партии, тъй като мандатът им е изминал.

Трето, свиканите от тях съвещания на висшите им органи, които да обсъдят ситуацията и да вземат решения за бъдещите си водачи, също са противозаконни отново по същите аргументи - те нямат право да привикват каквото и да било, тъй като от дълго време не са водачи на тези партии.

Лъжа №3 . Лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова подаде оставка. По тая неистина, както се споделя има и литература. Защото тоя номер с оставката Нинова го игра и в края на май 2019 година и даже свика конгрес да я одобри. Но се оказа, че конгресът няма какво да одобри, тъй като тя не я е подала, т.е., входирала.

Нинова занапред даде поръчка, че сюжетът с оставката й може да премине по същия сюжет, тъй като конгресът, който би трябвало да я одобри ще е чак през януари следващата година. А пък до тогава тя ще ръководи партията, ще води договаряния за сформиране на държавно управление и към този момент даже можем да кажем, че те ще се сполучливи и евентуално ще вкара министри в него, та сетне на конгреса социалята да се провикнат: " Мамо, на кого ни оставяш?!!! ". И ще обработва делегатите на конгреса да се провикват тъкмо в тази посока, както стана на предишния конгрес.

Само за информация: в случай че Нинова в действителност е подала оставка, тя би трябвало да я входира в деловодството на Националния съвет. Конгресът няма за какво да се произнася по тази оставка, тъй като той не е избирал Нинова, а цялата партия. Освен това, волеизлиянието за подадена оставка не предстои на разискване и гласоподаване.

Тоест, подаването на оставка от Нинова е под въпрос тъкмо толкоз, колкото и бъдещето на Българска социалистическа партия под нейното управление.

Лъжа № 4. В Блъгария има прокуратура. В България няма прокуратура, тъй като, в случай че имаше, закононарушителят и клетвоотстъпникът, прегазил Конституцията Кирил Петков в този момент щеше да дава показания пред съда, а не да договаря за съставянето на държавно управление със поръчката, че ще е негов министър председател.

Лъжа № 5. Румен Радев е харесван от множеството българи. Глупости! Какъв е тоя толкоз харесван от българите президент, който при изборна интензивност от към 35% не можа да завоюва 50% + 1 глас в своя изгода от мизерния брой дали своят вот.

С такава интензивност балотаж при всички случаи ще има. Но в случай че Румен Радев беше харесван най-малко от 1/3 от българите, резултатът му против проф. Герджиков щеше да е минимум 95% за него против 5% за професора. Но няма нищо такова - Румен Радев крета под 50-те % от 35% дали своят вот в България.

Значи не е харесван от множеството българи, а от доста малко българи.

Лъжа №6 . Проф. Анастас Герджиков се бори да завоюва президентския пост като противовес на Румен Радев. Не се бори да го завоюва. Той си знае защо се бори. А може би и водачът на партията, която го поддържа - Бойко Борисов.

И не е противовес на Румен Радев. Ако беше негов противовес, нямаше да харесва закононарушителя, прегазил Конституцията, Кирил Петков. И нямаше да декларира, че би го подкрепил за съставянето на държавно управление, а щеше да зове прокуратурата да си свърши работата с този закононарушител.

Лъжа №7. Бойко Борисов няма нищо общо с всички тия безобразия. Има общо. Щом те се случват, а той е на политическия терен, значи има общо. Бойко Борисов е на политическия терен от 2006 година и в течение на 14 години всичко, което се случва на него, има директна връзка с Бойко Борисов.

Включително и влизането на тоя озлобен случайник с болно его Румен Радев в президентството. И повода за това не е, че когато той се кандидатира за държавен глава, Борисов издигна неизбираемата и необичаната даже в партията му Цецка Цачева.

Не вярвате ли? Само си спомнете това " па дьо дьо ", което двамата извършиха, когато Радев правеше пируетите с оставката си от Военновъздушни сили. Какво изиска тогава от него Борисов - да не се включва в политическия живот. Оня няма проблем с лъжите и сподели, че няма да го направи.

Значи Борисов е знаел, че счита да се включва в политическия живот. Тогава за какво когато видя включването му, издигна неизбираемата Цецка Цачева? Риторичен въпрос - с цел да завоюва Румен Радев.

А в този момент за какво изгуби освен в бастионите си, само че даже и персоналните си борби в изборните региони? Защото не е могъл да активизира гласоподавателите си?! Включително и посредством водачите на листите си?! Я стига! Защото е желал да изгуби.

Лъжа № 8 . В България има ЦИК и самостоятелни социологически организации. Няма. Повръща ми се от тях и по тази причина няма да изяснявам за какво. Пък и вие така и така знаете. И всеки ден и час го виждате. Какво има да се изяснява, че бялото е бяло, а черното - черно. Това са справедливи дадености, които не подлежат на пояснения.

И по този начин стигаме до още една, само че надали последната неистина .

Хора, ние живеем в една огромна, мръсна и смрадлива неистина. Правилно не отидохте да гласувате на 14 ноември - в случай че някой не е схванал оценката ви с този акт, значи е простак . А пък тия, които са измислили такива сюжети, с цел да баламосват гласоподавателите, са още по-големи тъпанари, тъй като не съумяха да ги баламосат, а единствено в допълнение да ги отвратят.

Така че: за Бога, братя, не гласувайте! В неделя - всички за гъби! И тогава да ги питаме кой е тоя победител, че да ръководи страната с 10% от доверието на жителите. И кой е тоя президент на всички българи с 10% от гласовете на българите, че да желае и да го почитаме.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР