Полицията залови четирима души за притежание на незаконен тютюн и

...
Полицията залови четирима души за притежание на незаконен тютюн и
Коментари Харесай

Масово правят проверки за незаконен тютюн във Врачанско

Полицията залови четирима души за владеене на противозаконен тютюн и иззе огромно количество тютюн от пазара в село Бутан. Напомняме, че през вчерашния ден BulNews.bg заяви за Вас, че в петък също бяха хванати двама мъже в владеене на противозаконната стока.

Хванаха двама възрастни мъже с противозаконен тютюн

Първите двама извършители са хванати по време на инспекция в частните им домове в Бяла Слатина. 67-годишният М.Б. съхранявал 300 грама тютюн без български акцизен бандерол, а 69-годишният Х.К. - 200 грама противозаконен тютюн.
Другите двама са открити по време на направена от полицията инспекция в село Бутан. 51-годишният С.К. от село Софрониево е заловен в владеене на 2 кг нарязан тютюн без български акцизен бандерол. Десет минути по-късно е хванат и 48-годишният Б.И., гражданин на село Буковлък, като у негово владеене се намирали 9 пакета с противозаконен тютюн, с обща маса 2,500 кг
По време на инспекцията в село Бутан са конфискувани 3 чувала с противозаконен тютюн, с обща маса 15,500 кг. Като лицето, което ги е съхранявало по този начин и не е намерено.
Изготвен е констативен протокол, а по всички случаи са формирани преписки.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР