Полицията задържа шофьора от Бургас, който удари пет автомобила и

...
Полицията задържа шофьора от Бургас, който удари пет автомобила и
Коментари Харесай

След гонка с полицията задържаха шофьор, блъснал шест коли и автобус в Бургас

Полицията задържа водача от Бургас, който удари пет автомобила и рейс на градския превоз при гонка с полицията, оповестява Нова телевизия.

Издирването му продължи повече от 12 часа в региона на село Равадиново, като в нея се включиха екипи на полицията, гранична полиция и кучета.

Мъжът не е престъпно проявен и съгласно полицията не е рисков. Автомобилът му е с пловдивска регистрация.

Припомняме, екшънът се разигра нощес.

Директорът на бургаската полиция старши комисар Калоян Калоянов описа по-рано, че към 20.00 часа през вчерашния ден е получен сигнал за това, че мъж в несъответстващо положение се пробва да издърпа телефон от момиче на пешеходна пътека на ул. " Христо Ботев ". Веднага по-късно е получен различен сигнал за погрешно паркиране върху пешеходната пътека. Били са ориентирани ва полицейски екипа. При идването им мъжът се качил в джипа и с висока скорост потеглил. Служителите са го насочили отвън Бургас. Полицейски екип от Созопол е употребявал лента за наложително прекъсване. Водачът е минал през нея, спукал е гумите и е съумял да влезе в село Равадиново, където е аварирал. Излязъл е от колата и е побягнал в незнайна посока.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР