Полицията все още издирва мъжа, който измами десетки в социалните

...
Полицията все още издирва мъжа, който измами десетки в социалните
Коментари Харесай

40 души са били измамени от Александър Николов в социалните мрежи

Полицията към момента търси мъжа, който измами десетки в обществените мрежи. Александър Николов е несъществуващ човек, който съумя да заблуди стотици изявени персони в България. Повечето от тях се оказаха излъгани, други - ужилени с хиляди левове. Жертвите сами стигнаха до своя обвинен - Спас от Кочериново. 

За мнозина Александър Николов е следващият лъжец, за който описват по малкия екран. За стотици хора с влиятелни специалности обаче той беше изявен мъж с десни убеждения. Автор на десетки публикации и разбори. За някои даже другар. Всъщност Александър е нереалност – профил, роден 2013-та, дружно с огромните митинги против кабинета " Орешарски ", заяви Нова тв. 

Профилът на Александър не е доста остарял. От 2009-а до 2012-а индивидът зад този профил се е наричал Анелия. С началото на митингите сменя името си на Александър и става извънредно деен с политическите си мнения. 

„ До този миг в прокуратурата по този случай не е постъпил нито един сигнал. В отговор на медиите дали прокуратурата ще се самосезира по случая, ние осъществихме контакт с ГДБОП, които ни увериха, че правят предварителна инспекция и до този миг те са стигнали до 40 излъгани лица. Общо нанесените вреди на тези хора са изчислени на над 30 000 лв. ”, разяснява за „ Здравей, България ” представителят на прокуратурата Румяна Арнаудова.

„ По случая не престават да се появяват лица, които са били излъгани. Очакваме до края на месеца казусът да бъде подаден в прокуратурата ”, добави Арнаудова. Тя отхвърли информацията да има арестуван по случая. 

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР