Полицията в Синсинати провежда търсене на въоръжен мъж, който се

...
Полицията в Синсинати провежда търсене на въоръжен мъж, който се
Коментари Харесай

Въоръжен се опита да проникне в офис на ФБР, после стреля по полицията

Полицията в Синсинати организира търсене на въоръжен мъж, който се опитал да проникне в локалния полеви офис на ФБР, само че е съумял да се измъкне. Според Clinton County Emergency Management Agency в действие е обсада в радиус от към километър и половина от кръстовището на Smith Road и Center Road. Последните сведения са, че след гонене и престрелка обстановката е овладяна, само че не е конкретизирано по какъв начин е свършило всичко.

Говорителят на Пътна полиция на Охайо лейт. Нейтън Денис заяви на конференция, че нарушителят се е опитал да проникне към 9.15 часа сутринта, а по-късно е напуснал региона.

Служител на пътната полиция е забелязал колата на обвинения на отбивка в северна посока по автомагистрала 71 към 20 минути след опита за навлизане в офиса на ФБР. Според Денис служителят на реда се опитал да провежда обсада на придвижването, само че обвиненият се е измъкнал.

По време на преследването от колата му са създадени изстрели, сподели представителят. Заподозреният е пътувал по щатски път 73 до Smith Road, където му сее наложило да спре. Отново се завързала престрелка сред него и полицията, само че съгласно лейт. Денис дейностите са в стеснен регион, отвън който няма риск за жителите.

До момента на конференцията няма ранени служители на реда. Все още не е известно какъв е завършекът на обстановката и какво е положението на обвинения.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР