Полицията в Сейнт Питърсбърг, Флорида, идентифицира 41-годишната Силвия Джун Атертън

...
Полицията в Сейнт Питърсбърг, Флорида, идентифицира 41-годишната Силвия Джун Атертън
Коментари Харесай

Мистериозната Дама от багажника: Откриха жена 53 г. след изчезването й ВИДЕО

Полицията в Сейнт Питърсбърг, Флорида, разпознава 41-годишната Силвия Джун Атертън като дамата, открита в багажника зад Oyster Bar на 31 октомври 1969 г. 

Силвия била майка на пет деца, когато изчезна, само че беше заровена като незнайна. След това тялото й беше ексхумирано през февруари 2010 г. Когато е открита, тя е с пострадвания по главата и следи от удушаване. Това докара до тайнственост, която детективите се пробват да разрешат повече от половин век.

Според щерка й Силън Гейтс, Атертън напуща Тусон със брачна половинка си и трите си деца през 1969 година, след което в никакъв случай повече не се чува за нея, пише Daily Express.

Жената беше разпозната от отдела за " студени случаи " на локалното полицейско ръководство, когато проба от косата и кожата на американката беше изпратена в лаборатория в Тексас, с цел да се ревизира за съвпадане в системата. Лабораторията сътвори ДНК профил на жертвата и по-късно удостовери самоличността на Атертън, употребявайки профили, получени от нея.


Атертън напуща Тусон със брачна половинка си и трите си деца през 1969 година, след което в никакъв случай повече не се чува за нея. Снимка: ABC News

„ Според нейната щерка, Силвия Атертън е напуснала Тусон, Аризона, със брачна половинка си Стюарт Браун, петгодишната щерка Кимбърли Ан Браун, възрастния наследник Гари Съливан, старата щерка Дона и нейния брачен партньор Дейвид Линдхърст и са пътували до Чикаго. 9-годишната Силен и нейният 11-годишен брат останали с татко си от предходен брак в Тусон. Възрастният наследник Гари Съливан също в последна сметка се върнал в Тусон, с цел да живее с тях ", се споделя в изказване на полицията в Санкт Петербург.

Детектив Уоли Павелски, който пое следствието, откри, че брачният партньор на Атертън е умрял в Лас Вегас през 1999 г. Дъщерите на Атертън, Кимбърли и Дона, също не се върнали в Тусон, откакто отпътували със фамилиите си, и в този момент полицията търси информация за тях, с цел да ги открие.

" Бихме желали да разберем кой го е направил. Също по този начин желаеме да намерим сестрите си. В края на краищата най-малката беше единствено на четири години. Разбира се, ние сме загрижени за това, което се случи с тях, за какво не се свързаха? “, сподели дъщерята на жертвата, която се появи на конференция и удостовери, че нейната майка е дамата, открита в багажника.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР