Полицията в Санта Моника, Калифорния, потвърди, че разследва Силвестър Сталоун

...
Полицията в Санта Моника, Калифорния, потвърди, че разследва Силвестър Сталоун
Коментари Харесай

И Силвестър Сталоун не може да си го държи в гащите! 50-годишна го обвини в нападение за изнасилване

Полицията в Санта Моника, Калифорния, удостовери, че проверява Силвестър Сталоун за полово нахлуване, заяви Контактмюзик.

Оплакването бе направено от 50-годишна актриса предишния месец. Тя твърди, че артистът я е нападнал в офиса си в Санта Моника през 1990 година. Случаят ще бъде разследван, въпреки и да е мъчно да бъдат събрани доказателства за толкоз остаряло нарушение. След края на следствието прокуратурата ще реши дали да бъдат повдигнати обвинявания.

Според осведомени със случая Силвестър Сталоун е имал връзка с дамата и даже я взел със себе си в Израел, до момента в който снимал “Рамбо III”. Той се разделил с нея, когато схванал, че брачният партньор е смутен от връзката им, въпреки и към този момент да не живеел с нея.

Сталоун се страхувал, че брачният партньор може да е обвързван с хвърления в двора му коктейл “Молотов”.

Ако следствието откри, че обвиняванията не са правилни, статутът на Сталоун ще бъде изменен на жертва. Адвокатът на Силвестър Сталоун към този момент сподели, че ще упорстват дамата да бъде упрекната за подаване на лъжлива информация. Преди месец представител на артиста съобщи, че сходно нещо “никога не се е случвало”.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР