Полицията в Пловдив започна от днес спецакция по линията на

...
Полицията в Пловдив започна от днес спецакция по линията на
Коментари Харесай

Рашков продължава с терора и на балотажа: Полицията готви нов щурм в Пловдив преди вота в неделя

Полицията в Пловдив стартира от през днешния ден спецакция по линията на пазаруване на гласове в града и района, като в нея са ангажирани жандармерия и Специализирани полицейски сили, написа „ Марица “.

Силите на Бойко Рашков не стопират да респектират съперници и да ги привикват по описи в полицията. Акциите бяха регистрирани от анализатори като демобилизиращи за вота.

Мерките са свързани с идния балотаж в неделя в борбата за президент. Униформени ще ревизират хора, против които има подадени сигнали или е налична информация, че се занимават с пазаруване на избор.

„ Ще бъдем безкомпромисни, без значение дали става въпрос за кмет, общински консултант или различен, за който има такава информация и тя се удостовери “, сподели шефът на пловдивската полиция старши комисар Димитър Балев.

Припомняме, че дни преди изборния ден, 14 ноември, поради инспекции и призовки се сътвори напрежение в Раковски и Стамболийски. Близо 40 общински чиновници и 100 ловци от дружинката в Раковски бяха призовани в Икономическа полиция, с цел да подпишат заявления. Проверки бяха осъществени в Съединение, Ново село, Върбен и на други места. Униформени издирваха и сина на кмета на Стамболийски Георги Мараджиев след получен сигнал. Самият Мараджиев не ги позволи в дома му, а в обществените мрежи излезе с няколко поста с изказвания за полицейска принуда. Очакваше и да го арестуват, само че това в последна сметка не се случи.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР