Полицията в Париж арестува руската тенисистка Яна Сизикова по подозрение

...
Полицията в Париж арестува руската тенисистка Яна Сизикова по подозрение
Коментари Харесай

Арестуваха руска тенисистка в Париж заради уреден мач

Полицията в Париж арестува съветската тенисистка Яна Сизикова по съмнение в уговарянето на мач на двойки на " Ролан Гарос " предходната година, заяви източник на полицията за Франс прес.

26-годишната състезателка, която е на 101-а позиция в международната класация на двойки, бе арестувана в четвъртък вечер, откакто взе присъединяване в тазгодишното издание в Париж. Разследване за възможна корупция и машинация бе отворено предишния октомври поради мач от първи кръг през 2020 година, в който Сизикова и американската й партньорка Мадисън Бренгъл надиграха румънския тандем Андреа Миту и Патриция Мария Циг.

Подозренията се появиха поради високата интензивност при залози за срещата, регистрирани в страните отвън Франция, което бе докладвано за правоприлагане. Един гейм съответно – петият във втория сет, бе оценен от проверяващите, откакто бе с две необикновени двойни неточности на Сизикова.

В четвъртък Сизикова и новата й партньорка Екатерина Александрова изгубиха тежко от австралийския тандем Сторм Сандърс и Айла Томлянович в първи кръг на женските двойки

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР