Полицията в Италия конфискува активи за 250 хиляди евро от

...
Полицията в Италия конфискува активи за 250 хиляди евро от
Коментари Харесай

Полицията в Италия конфискува активи за четвърт милион евро от зет на укриващ се мафиотски бос

Полицията в Италия конфискува активи за 250 хиляди евро от зетя на най-издирвания човек в страната - члена на сицилианската мафия Матео Месина Денаро, съобщи Българска телеграфна агенция.

Днешната акция против Гаспаре Комо, женен за сестрата на Денаро, е следващият от многото опити на италианските управляващи да заловят видния мафиот.

Италианската мафия се захваща с Източна Европа

В известие на Дирекцията за антимафиотски следствия се означи, че на Комо са му отнети магазин за облекла, парцел от 200 кв. метра и първокласен автомобил. Комо е бил задържан през 2018 година дружно с различен шурей на Денаро и излежава присъда за връзки с мафията и противозаконен трансфер на пари.

Матео Месина Денаро, в този момент на 53 години, се укрива от 1993 година Смятан е за номер едно в сицилианската мафия, само че не е ясно дали управлява цялата незаконна организация. В друга интервенция в сицилианския град Катания против могъщия мафиотски клан Капело-Бонакорси полицията е задържала в прелиминарен арест 44 индивида и е сложила двама под домакински арест.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР