Полицията в американския щат Джорджия публикува кадрите от камерата на

...
Полицията в американския щат Джорджия публикува кадрите от камерата на
Коментари Харесай

Покъртително ВИДЕО от спасяването на бебе в найлонова торба разплака мрежата

Полицията в американския щат Джорджия разгласява фрагментите от камерата на униформата на служител на реда, взел участие в спасяването на изоставено новородено. Момиченцето било открито в найлонова торба в гората край град Къминг на 6 юни, оповестява „ Скай нюз “.

Видеоклипът несъмнено не е за хора със слаби сърца.



На фрагментите се вижда по какъв начин униформените идват на мястото и разпитват някакъв мъж: „ Как го откри? “, „ Чух го от къщата си “.



След това един от служителите на реда отваря торбата откъдето се подава плачещото бебе. То е с неотрязана цялостна шнур. Униформените го люлеят и се пробват да го успокоят до идването на парамедиците.



От полицията в окръг Форсит оповестяват, че са нарекли момиченцето Индия. То е под държавна протекция и се развива добре. Разследващите молят всеки, който има информация за родителите, неотложно да алармира.



„ Без подозрение има божия интервенция за намирането на това дете “, съобщи шериф Рон Фрийман по време на конференция. С вярата да открият по-лесно майката от полицията пуснаха и нови фотоси на бебето, на които то наподобява в положително положение.





Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР