Полицията ще намали призивите за психично здравеТя обвини правителството, че

...
Полицията ще намали призивите за психично здравеТя обвини правителството, че
Коментари Харесай

Риши Сунак обвинен в „сериозно злоупотреба с доверие“ след отмяна на реформите в психичното здраве

Полицията ще понижи апелите за психологично здраве

Тя упрекна държавното управление, че е „ нарушило обещанието си към хиляди хора, техните близки и нацията като изцяло реформиране на Закона ".

" Това е още едно доказателство за това какъв брой малко отношение има настоящето държавно управление на Обединеното кралство към психологичното здраве, " добави тя.

Проектът за психологичното здраве Законопроектът беше оповестен от държавното управление през юни 2022 година и очерта промени „ един път на потомство “ за лекуване на „ психологичното здраве със същата необходимост като физическото здраве “.

По-рано беше прегледан деликатно от взаимна комисия тази година, само че няма формален отговор от държавното управление.

Д-р Хюз сподели, че е " неясно ", че законодателството е " деприоритетизирано ", когато повече от 50 000 души бяха арестувани според Закона за психологичното здраве последно година.

Подкрепата на учениците е „ извънредно несъответстваща “

„ Не може да има по-лош миг да се откаже от този законопроект, изключително като се има поради неотдавнашната поредност от разкрития, разкриващи рискови грижи за психологичното здраве в цялата страна “, сподели тя.

p>

Главният изпълнителен шеф на Центъра за психологично здраве Анди Бел сподели, че решението за отменяне на законопроекта в този парламент „ съставлява съществено нарушаване на доверието на доста хора, които са изпитали Закона от първа ръка и са водили акция за основни промени “. < /p>

Прочетете повече:
Правителството афишира следствие на грижите за психологичното здраве
Проблемите с психологичното здраве на студентите съвсем са се утроили през последните години – изследване

Той сподели, че актуалният Закон за психологичното здраве е „ стар “, „ дискриминационен “ и обръща „ прекомерно малко внимание на правата и достолепието на хората “.

„ Един осъвременен закон би могъл да подсигурява, че хората имат по-добри гаранции за своите права и достолепие и повече въздействие върху метода, по който се лекуват “, добави той.

Говорител на Министерството на здравеопазването и обществените грижи сподели, че се върви „ по-нататък и по-бързо, с цел да се трансформират услугите за психологично здраве в нашата страна, като се влагат спомагателни £2,3 милиарда годишно до 2024 година, с цел да разтеглим услугите, тъй че спомагателни два милиона души да могат да получат нужната поддръжка ".

" Ние продължаваме да пилотираме модели на културно уместно покровителство, като предоставяме персонализирана поддръжка на стотици хора от етническите малцинства с цел да схванат по-добре правата си, когато са арестувани според Закона за психологичното здраве.

„ Всеки, който получава лекуване в стационарно заведение за психологично здраве, заслужава да получи безвредни, висококачествени грижи и да се грижи за него с достолепие и почитание и ние се ангажираме да подсигуряваме, че това ще се случи. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР