Полицията с палки се насочи към стачкуващите миньори, точно както

...
Полицията с палки се насочи към стачкуващите миньори, точно както
Коментари Харесай

`Полицията се насочи към миньорите, точно както пощите се насочиха към пощенските началници - сега е време за справедливост`

Полицията с палки се насочи към стачкуващите миньори, тъкмо както пощите и Fujitsu се насочиха към пощенските началници, споделя президентът на TUC.

Мат Врак сподели, че полицията по време на стачката на миньорите от 1984 година, с арестите, присъдите, уволненията и пандизите, има прилики със абсурда в пощенската работа. И през днешния ден господин Wrack приканва Народното събрание да анулира присъдите на миньорите и да предложи обезщетение.

Лидерът на профсъюза на пожарните бригади господин Wrack, който беше млад пожарникар в Лондон по време на едногодишния спор, сподели: „ Полицията под Маргарет Тачър се държеше като Fujitsu и пощите с палки. ”

Той разисква с депутати от Лейбъристката партия по какъв начин водачът Кийр Стармър може да бъде уверен да организира публично следствие, в случай че, както се чака, Лейбъристите завоюват тазгодишните избори. Десетки миньори бяха хвърлени в пандиза по време на стачката, близо 1000 бяха уволнени и 11 000 задържани. Г-н Врак изясни: „ Във всяка миньорска общественост хората са били с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР