Полицията разследва самозапалване на 66-годишна жена в плевенското село Дебово.

...
Полицията разследва самозапалване на 66-годишна жена в плевенското село Дебово.
Коментари Харесай

Още едно самозапалване - този път на жена в Плевенско

Полицията проверява самозапалване на 66-годишна жена в плевенското село Дебово. Това оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи (ОДМВР) в Плевен. 

Сигнал за случая е бил подаден на 4 март в районното ръководство в Никопол. Незабавно на мястото са изпратени полицейски чиновници. Първоначално пострадалата пробва да заблуди полицията като дава лъжлива версия, прибавиха от ОДМВР. Тя изяснява, че рано сутринта на 4 март - към 04:30 часа, в двора ѝ прониква маскиран мъж, залива тялото ѝ с течност от стъклен буркан и я запалил.

Жената сама се е загасила, само че получава изгаряния по шията и главата. Същия ден е арестуван с полицейска мярка за период до 24 часа обвинен за закононарушението - 34-годишен локален гражданин. Извършени са огледи на местопроизшествието и претърсвания в дома му.

Разследването продължава и се оказва, че 66-годишната се е самозапалила в опит за самоубийство. Тя е изпратена за освидетелстване в Съдебна медицина в Плевен. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Полицейските дейности не престават под управлението на областен прокурор.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР