Полицията работи по три версии за огромния пожар, който горя

...
Полицията работи по три версии за огромния пожар, който горя
Коментари Харесай

След пожара: Стара Загора ще се опита да възстанови гората в парк „Борова гора”

Полицията работи по три версии за големия пожар, който пламтя до Дом за медико-социални грижи в Стара Загора. Една от тях е тенденциозен палеж. Заради огъня бяха евакуирани 40 деца, а по случая е формирано досъдебно произвеждане.
Полицията работи по три версии за пожара в парк „ Борова гора ” в Стара Загора Огънят наложи евакуацията на 40 деца от Дома за медико-социални грижи
Още тази година общината ще се опита да възвърне гората с растителност, която е по-трудно запалима и да се влиза по-трудно във вътрешността в гората, с цел да не се дава опция за умишлени палежи.

В гасенето и спасяването на децата са взели участие и 20 доброволци, които споделиха, че не са се тормозили за своя живот, а за този на малчуганите.

Снимка: bTV

Самият пожар е бил много комплициран, защото е огънят се развивал в три посоки, сподели гл. Инспектро Антон Колев, нач. на Районната работа „ Пожарна безопаснот и отбрана на населението”.

Снимка: bTV

От община Стара Загора обясниха, че ще обезпечат за пожароопасния сезон още коли и хора.

Снимка: bTV

Три са версиите за пораждане на огъня: детска игра с огън, умишлени дейности и несъобразителност при боравене с огън навън.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР