Полицията прекратява претърсването на терен за изчезналата 17-годишна ученичка от

...
Полицията прекратява претърсването на терен за изчезналата 17-годишна ученичка от
Коментари Харесай

Полицията прекратява търсенето на терен на 17-годишната Ивана от Дупница

Полицията приключва претърсването на терен за изчезналата 17-годишна ученичка от Дупница Ивана Георгиева от на следващия ден, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Кюстендил.

Работата по издирването ѝ ще продължи посредством разнообразни оперативни начини, а всяка информация, обвързвана с момичето, ще бъде детайлно проверявана, с цел да се реализира стремежи резултат.

Ивана е в неопределеност от 22 февруари към обяд, когато си потегля внезапно от учебно заведение. Родителите й обаче оповестяват, че тя липсва в полицията чак вечерта. Преди дни от отдел " Киберсигурност " започнаха работа по отношение на смяна на профилната фотография на момичето в една от обществените мрежи. Днес за Българска национална телевизия от полицията споделиха че телефонът ѝ не е бил хакнат.

В Дупница бе основан щаб под управлението на шефа на ОДМВР старши комисар Светослав Григоров, като в работата му се включиха и чиновници на ГДНП. Бяха открити контакти с регионалните дирекции на Министерство на вътрешните работи в Югозападна България. За работата на терен бе зает забележителен кадрови запас на Министерство на вътрешните работи – няколко стотици служители на реда, жандармеристи, пожарникари, запас на Горското стопанство, планински спасители. В първите 7 дни в работата на терен интензивно се включиха и доброволци. Пребродена бе голяма територия. Дори и неприятното време не спря обходите в и към Дупница, само че от Ивана няма диря.

По случая е формирано и досъдебно произвеждане и дейностите се реализират под надзора на прокуратурата
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР