Полицията откри 17-годишната Нанси Весиева от София, избягала от дома

...
Полицията откри 17-годишната Нанси Весиева от София, избягала от дома
Коментари Харесай

Три дни нямаше ни вест, ни кост от 17 годишната Нанси, а сега...

Полицията откри 17-годишната Нанси Весиева от София, избягала от вкъщи си след плевел скандал с майка си. Тийнейджърката се свързала с нейна другарка да се видят, с цел да може да и показа за казуса, който е станал преди да реши да изчезне, оповестява.

Веднага откакто получила позвъняването, нейната другарка алармирала в полицията, с цел да може Нанси да не избяга още веднъж и да се прибере у дома.

През това време, 17-годишното момиче-беглец стояло в изоставена къща - сама, доста уплашена и уплашена от това, което е претърпяла в дома си и непрекъснатите кавги с майка си.

След като била открита от униформените, Нанси отказвала да се прибере още веднъж при проблематичната среда у тях. След диалог в районното ръководство, майка и дала обещание, че към този момент няма да се карат и ще се държи добре с нея, с цел да бъде спокойна.

Тийнейджърката от своя страна споделила, че се е почувствала доста уплашена в деня на абсурда и по тази причина е взела решението да избяга от вкъщи си, без да мисли за следствията.

В момента Нанси Весиева е вкъщи, жива и здрава и си почива.

Припомняме, че 17-годишната софиянка изчезна преди 3 дни и бе оповестена за търсене от полицията.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР