Полицията на остров Гърнзи прекрати официално издирването на футболиста на

...
Полицията на остров Гърнзи прекрати официално издирването на футболиста на
Коментари Харесай

Полицията сложи край на издирването на изчезналия футболист на Кардиф

Полицията на остров Гърнзи приключи публично издирването на футболиста на Кардиф Емилиано Сала и водача на изчезналия преди три дни аероплан над Ламанша Дейвид Иботсън.,,Близките и роднините бяха осведомени за протичащото се с изчезналия аероплан. Моите съболезнования към фамилиите на водача и пасажера в този сложен за тях миг “, показа пристанищният капитан на остров Гърнзи Дейвид Бейкър в свое изказване.

Търсенето бе прекъснато краткотрайно в сряда вечер, като полицията на английския остров съобщи, че ще реши дефинитивно дали да продължи с издирването в четвъртък заран. Малко преди 08:00 часа сутринта бе доказано, че търсенето още веднъж е обновено.,,Ще проведем брегово търсене със аероплан, като стартираме от Бърхоу, преминем през Алдърни и стигнем до Сарк. Ще уведомим всички, в случай че се появи нова информация по случая “, обявиха по-рано денем от полицията. В 10:50 бе оповестено, че скоро ще се реши дали издирването да продължи, в случай че утринното търсене се окаже несполучливо. В 13:20 полицията съобщи, че не е разкрила следи от самолета или тези, които са били на борда му, откакто са обиколили остров Бърхоу по земя.

Президентът на Кардиф Мехмет Далман призна в сряда вечер, че,,нещата не наподобяват добре за Сала “, който бе единственият пътник на борда на самолета, липсващ от радарите на път за уелския град от Нант в понеделник заран. Полицията в Гърнзи не е разкрила досега следи от самолета. Далман добави, че аржентинският нападател е провел самичък пътуването си от Франция до Англия. 28-годишният футболист се трансформира в най-скъпата покупка в историята на Кардиф, откакто бе притеглен от Нант за сумата от 17 млн. евро.

Самият състезател е изпратил аудио известие до околните си малко преди самолетът да изчезне от радарите, в което споделя, че „ се опасява “ и „ усеща, че самолетът е на път да се разпадне “. Полицията в Хъмбърсайд пък удостовери, че водачът на самолета е Дейвид Иботсън от Кроули. Спасителната интервенция търсеше двамата в зона от 280 квадратни метра към остров Алдърни, употребявайки няколко самолета от прилежащите острови, Франция и Англия. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР