Полицията на Капитолия не е реагирала адекватно на призивите за

...
Полицията на Капитолия не е реагирала адекватно на призивите за
Коментари Харесай

Полицията не е реагирала адекватно по време на бунта в Капитолия

Полицията на Капитолия не е реагирала съответно на апелите за помощ от органите на реда, които са употребявали паник бутоните на своите радиостанции, търсейки неотложно подкрепление при нападението на Капитолия от поддръжниците на Доналд Тръмп на 6 януари, демонстрира отчет, получен от ``Асошиейтед прес``.

Докладът открива, че апелите за помощ от радиостанциите на офицерите в никакъв случай не са били излъчени по едно и също време по полицейското радио. Това е общоприета процедура, предопределена да популяризира информацията до други чиновници при изключителни обстановки и рецесии. Изглежда, че дежурният пълководец не е бил осведомен най-малко за няколко незабавни привиза по системата, се споделя в отчета. ``Без опцията да изискат подкрепление по време на изключителни обстановки, служителите на реда са изложени на риск да се сблъскат с рискови или даже смъртоносни ситуации``, се споделя в отчета. ``Без да е наясно с изключителната обстановка на съответния служител на реда, отделът не изпраща спомагателни звена или запаси за помощ ".

Полицията на Капитолия призна, че е имало пропуски в връзката при събитията от 6 януари. Едно от затрудненията е бил размерът на незабавните повиквания, тъй че полицията не е съумяла да реагира на всички по едно и също време.

Полицейските чиновници във Вашингтон са обезпокоени и от планувания за 18 септември митинг, който ще се състои до Капитолия, и който съгласно уредниците има за цел да изиска ``справедливост`` за стотиците хора, които към този момент са упрекнати по отношение на протеста през януари.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР