Полицията издирва 56-годишния Росен Желев Ангелов за шесторното убийство в

...
Полицията издирва 56-годишния Росен Желев Ангелов за шесторното убийство в
Коментари Харесай

Росен Ангелов издирва МВР за шесторното убийство в Нови Искър

Полицията търси 56-годишния Росен Желев Ангелов за шесторното ликвидиране в Нови Искър. Той е разгласен за общодържавно търсене.

Има възможност мъжът да е въоръжен и рисков.

Всеки, който има информация за местонахождението на търсения, може да подаде сигнал на тел. 112 или в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи. Анонимността е обезпечена.

 Снимка 332131
Източник:

Издирваният Росен Ангелов е живял в Нови Искър преди 10 години, заяви bTV.
За него се знае, че е осъждан , през 80-те години е изтърпял присъда за педофилия . Заподозреният за шесторното ликвидиране е регистриран в Министерство на вътрешните работи и за блудничество.

Установено е и че мъжът непрестанно е сменял местожителството си . Знае се и че мъжът е добър алпинист.

По непотвърдена информация Росен Ангелов е поддържал непрекъснати връзки с една от жертвите - Кети Кюхова.

 Полицаи претърсват гората над Нови Искър
Полицаи претърсват гората над Нови Искър

Започна профилирана полицейска акция в село Луково

По-рано през днешния ден служители на реда претърсваха гората над Нови Искър с металотърсачи . Ден откакто беше открит джипът и шестата жертва от всеобщото ликвидиране, през днешния ден чиновниците на Министерство на вътрешните работи търсят гилзи от оръжието , с което е убито шестчленното семейство.
Не е ясно обаче дали оръжието на убийствата е едно или няколко . Също по този начин няма публична информация дали се търсят няколко или единствено един палач.

В гората над Нови Искър бяха мобилизирани доста жандармеристи, полиция, в това число и елементи от спецотрядите - служители на реда в тежковъоръжение и маски . Проверяват се всички коли и преминаващи по пътя към Мездра.

 Пет тела откри полицията в Нови Искър Обновена
Пет тела откри полицията в Нови Искър

Проверили са адреса по сигнал на родственик, който не може да се свърже

Припомняме, петима души бяха открити убити в дома им в Нови Искър на втория ден от януари 2018 година Разследващите допускат, че убийството е станало точно на Нова година. Откритите са татко, наследник, щерка на брачната половинка, юноша - неин другар и стара жена - майка на брачната половинка. Ден по-късно бе оповестено, че е открита и дъщерята на старата жена - Кети Кюхова , която е майка на момичето , намерено в къщата.

Към момента не е изчистена главната версия за убийството . Не е намерено и оръжието на закононарушението, което съгласно първичните изказвания на Министерство на вътрешните работи е малокалибрен револвер.

Първоначалната информация беше, че петимата са убити с по един патрон. От брифинга в сряда вечерта на шефа на Националната следствена работа Борислав Сарафов стана ясно, че и шестте жертви са убити с по няколко патрона. Според него, е отпаднала версията за ликвидиране и последвало самоубийство на някой от членовете на фамилията.

Според основния секретар на Министерство на вътрешните работи комисар Младен Маринов е допустимо претекстът за жестокото закононарушение да е обвързван с активността на Неделчо Юнаков - един от убитите в къщата в Нови Искър.

По информация на Нова телевизия, които се базират на Търговския указател, убитият Неделчо Юнаков е бил шеф на компанията " Бау Консултинг Мениджмънт ". Фирмата е била трансферирана на мъж от Лом на име Камен Благоев. Според регистъра, той има десетки компании.

" Бау Консултинг Мениджмънт " е била реализатор по европроект по Оперативна програма " Регионално развиване ", стартират през 2012-а година. Проектът е бил за градеж на предпазени жилища в Кърджали.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР