Полицията има най-различни варианти да търси престъпници. Понякога използва Интерпол,

...
Полицията има най-различни варианти да търси престъпници. Понякога използва Интерпол,
Коментари Харесай

Любовният броманс между полиция и издирван във фейсбук

Полицията има най-различни разновидности да търси нарушители. Понякога употребява Интерпол, различен път пуска фотографията по малкия екран и чака сигнал, а напоследък, откакто всички обществени мрежи станаха толкоз забавни и вълнуващи, управляващите употребяват и обществените мрежи. Преди повече от 5 години, един мъж освен съумя да завоюва вниманието на аудиторията, само че и да се трансформира във вайръл събитие. Полицейското ръководство в Ричланд, Вашингтон е пуснало фотография на 38-годишния Антъни Ейкърс, който се търси за нарушаване. По думите на полицията, Антъни просто не е спазил гаранцията си.

Опитът демонстрира, че нормално има най-малко един човек в града, който се обажда с някаква информация или написа на полицейското ръководство. За изненада се оказва, че обществото не би трябвало да реагира, самият Антъни написа на полицията следните думи:

„ Успокойте се, считам да се предам. “

Полицията чака известно време и откакто Антъни не се появява, служителите на реда, които стоят зад страницата на ръководството, вземат решение да напишат непосредствено известие:

„ Хей, Антъни! Не сме те виждали скоро. Нашите работни часове са от 8 сутринта до 5 часа следобяд от понеделник до петък. Разбира се, в случай че имаш потребност от кола, можеш да се обадиш на нашия телефон, който не е за незабавни случаи и ние ще те вземем. “

С това е ясно, че фейсбук в никакъв случай няма да бъде същият. Отношенията сред двете страни става толкоз сантиментална, че градът стартира да следи цялата връзка, която Антъни прави обществена на своя профил. Странният броманс ще завоюва вниманието на милионите американци в обществената мрежа, както и на още повече странични наблюдаващи. Отговорът на Антъни идва през уикенда:

„ Благодаря, пробвам се да оправя още няколко казуса, откакто ще бъда при вас най-малко за месец. Най-вероятно в идващите 48 часа ще се предам. “

Полицията изчаква въпросното време и още веднъж се включва на персонално известие:

„ Заради нас ли е? Чакахме, само че ти не пристигна. Уикендът пристигна и си отиде. Започваме да си мислим, че няма да дойдеш. “

Тъй като сходен жалостен отговор изисква малко повече внимание, Антъни подвига летвата и написа един още по-специален и даже трогателен отговор:

„ Скъпо РПУ, не сте вие, аз съм отговорен. Очевидно имем проблем с даването на обещания. Извинявам се, че ви накарах да чакате, само че считам да се реванширам. Ще бъда при вас не по-късно от времето за обяд на следващия ден. Знам, че нямате никаква причина да ми вярвате след всичко, което ви направих, само че давам обещание, че ще дойда, а в случай че не съумея да се придвижа самичък, най-вероятно ще се обадя за кола, която ще ми помогне да съблюдавам обещанията си. Благодаря ви авансово за отговорите и търпението, пробвайте се да ми дадете още един късмет, аз знам, че не го заслужавам.

П.С.: Вие сте красавци “

На 4 декември Антъни идва в полицейското ръководство, носейки своите документи и натиска звънеца за приемане на външни лица. Последният му пост гласи следното:

„ Натискам бутона, да знам, че закъснях и дойдох малко по-късно от обещаното, само че се предавам. Благодаря на всички от РПУ-то, че ми разрешиха да го направя самичък и непринудено. За всички от външния свят, в това число новите ми онлайн почитатели, оставям това известие:

„ Ще се забележим след месец “ “

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР