Полицията е вдигната на крак след бягството Снимка: ЕПА/ БГНЕСИталианската

...
Полицията е вдигната на крак след бягството Снимка: ЕПА/ БГНЕСИталианската
Коментари Харесай

Като на кино! Мафиотски бос бяга от строг затвор с въже от чаршафи

Полицията е вдигната на крайник след бягството Снимка: ЕПА/ БГНЕС
Италианската полиция е на крайник след смело бягство на незаконен необут, който избягал от затвор с нараснала сигурност на остров Сардиния. Той е от мафията „ Сакра корона унита “, която е основана в южната област Пулия.

40-годишният Марко Радуано, наименуван „ Топката “, необут към клан от полуостров Гаргано в област Пулия, е избягал от тъмницата, като се е спуснал с навързани чаршафи. Тази част от бягството му разгласява във видео материал локалното за остров Сардиния издание „ Unione Sarda ”. Води се следствие.

Предполагат се контакти сред мафията от региона на полуостров Гаргано и престъпността от Сардиния. Там е подаден оптимален сигнал за паника за откриването му, предава БНР.

Предполага се, че Радуано да е напуснал към този момент острова. Той има голям брой присъди за ликвидиране, нарушение на законите за носене на оръжие и други закононарушения. Трябвало е да остане в пандиза до 2046 година

Според медиите на Сардиния най-вероятно бягството е проведено отдавна. Не се изключва да има забъркани хора от пандиза. Известно е какъв брой дълги могат да бъдат ръцете на мафията.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР