Полиция щурмува ромския квартал Победа“ и започна масови арести. МВР

...
Полиция щурмува ромския квартал Победа“ и започна масови арести. МВР
Коментари Харесай

МВР щурмува ромския квартал „Победа“ в Бургас, осем са задържаните

Полиция щурмува ромския квартал „ Победа “ и стартира всеобщи арести. Министерство на вътрешните работи стегна още повече контрола в гетото след среднощното меле, което наложи намесата на жандармеристи и спецчасти.

По-рано през днешния ден шефът на Областната дирекция на МВР-Бургас ст.комисар Радослав Сотиров разгласи, че няма да допусне вълнения в квартала . И изпрати спомагателни сили.
 Министерство на вътрешните работи
Осем души са арестувани при извършената профилираната полицейска интервенция, заяви Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Арестите са за несъблюдение на полицейски разпоредби по министерската заповед за недопускане скупчването на хора.

Както в светлата, по този начин и в тъмната част на денонощието полицейски патрули предизвестяват жителите за съблюдаване на законовите условия за скупчване от хора на едно място за за ограничение възможната болест от короновируса, прецизираха от полицията.
 Министерство на вътрешните работи

На мястото са дислоцирани 5 екипа на жандармерията и патрулни коли на Първо ръководство на Министерство на вътрешните работи.

В ход е акция „ Респект “, подчертаха от полицията.
И прецизираха, че не се позволява събирането на повече от две лица на едно място.

 МВР
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР