Полиция от четири града бе ангажирана за охраната на баскетболното

...
Полиция от четири града бе ангажирана за охраната на баскетболното
Коментари Харесай

Полиция от четири града охранява баскет дербито

Полиция от четири града бе ангажирана за защитата на баскетболното дерби сред „ Балкан “ и „ Левски Лукойл “ в Ботевград късно нощес. Освен локалните органи на реда бяха привлечени чиновници от ОДМВР – София, Дирекция „ Жандармерия “ и районните ръководства в Правец и Елин Пелин. Засилено полицейско наличие ще има по автомагистрала „ Хемус “ и пътя Мездра – Ботевград, а задачата е да се избегнат конфликти сред агитките на двата отбора.
Срещата е от група „ J “ на ФИБА Еврокъп и е единствено четири дни след конфликта за вътрешното състезание в столичната зала „ Универсиада “, по време на който почитателите на сините провокираха вълнения. „ Левски Лукойл “ бе санкциониран с 5000 лева поради случаите, при които няколко фенове и оператор на Българска национална телевизия бяха ударени от хвърлени бутилки.
„ Има нарушение, наказването е допустимо най-тежкото – съобщи треньорът на „ сините “ Константин Папазов. – За мен е значимо ние по никакъв метод повече да не попадаме в хрониките. Това бие по имиджа на клуба и обезценява доста позитивни неща, които вършим. Искаме залата да бъде цялостна с деца и сме отправили апел към нашите почитатели. Дано проявят схващане и ни поддържат по този начин, както и до момента в доста значими мачове. “
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР