Полицейските протести са знак за управленско безхаберие. Става въпрос за

...
Полицейските протести са знак за управленско безхаберие. Става въпрос за
Коментари Харесай

Емануил Йорданов: Полицейските протести са знак за управленско безхаберие

Полицейските митинги са знак за управническо безхаберие. Става въпрос за проблеми, които съществуват от самото начало, в което ръководеща партия е ГЕРБ. Това разяснява в предаването " Нещо повече " по БНР някогашният министър на вътрешните работи Емануил Йорданов.

" Когато тези проблеми са се показали и са почнали митингите, министър беше индивидът, който сега е ръководител на Комисията по вътрешна сигурност в Народното събрание. Как да чакаме нещо да бъде решено ", разяснява Йорданов и изрази опасения, че актуалният министър на вътрешните работи Валентин Радев може да се трансформира в изкупителна жертва на обстановката.

" Ще се върнем към една управническа техника, която е известна още от времето на социализма, която се споделяше " Бай Тошо е добър, тия към него са неприятни ". Всички проблеми, които се слагат в този миг, не са от компетентността на министъра на вътрешните работи. Заплатите зависят от бюджета, а Законът за държавния бюджет се внася в Народното събрание от министъра на финансите. Както вие, по този начин и аз не сме чули министърът на финансите да вземе някакво отношение по случая. Ако оставят министър Радев да се пече на муден огън, и да дава отговор на въпроси, по които компетентността не доближава, ясно е какъв ще бъде финала. В един миг ще се наложи да го сменят и да кажат: " Той не се оправи, в този момент идва различен, в случай че и той не се оправи и него ще го сменим ", сподели още някогашният вътрешен министър.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР