Полицейска гонка в Карловско. Заловен е 15-годишен, който се качил

...
Полицейска гонка в Карловско. Заловен е 15-годишен, който се качил
Коментари Харесай

Полицейска гонка с непълнолетен в Карловско


Полицейска гонка в Карловско. Заловен е 15-годишен, който се качил зад кормилото, с цел да транспорти роднините си след тържество. Това е четвърти случай за годината в района, в който малолетни са хванати да карат.

Полицейски патрул опитал да спре за инспекция лек автомобил предходната вечер край Сопот. Шофьорът не се подчинил и почнало гонене

„ Те потеглят със служебния автомобил след него, подават звукови и светлинни сигнали, и на към 2 км се подчинява и стопира автомобилът “, сподели основен контрольор Сълко Литов, шеф РПУ-Карлово.

Зад кормилото се оказва 15-годишно момче от Твърдица.

„ В самия автомобил се возят неговия татко, на който се води автомобилът, и неговият чичо, и първият им братовчед. Лицата са използвали алкохоли и са го дали на малолетния и недееспособен лидер да го ръководи “, добави основен контрольор Сълко Литов.

Чичото подхвърлил 50 лв. рушвет в полицейския автомобил. Двамата с бащата са били арестувани за 24 часа “,
След освобождението му от ареста пред екипа ни бащата изясни, че научил сина си да кара по поляните.
Христо Стоянов, татко на малолетния водач

„ Той е дете, значи, аз му разреших, аз съм му татко, това е, не е проблем. Има някои без книжки, наркомани, но те са богаташите, които не си знаят парите “, сподели Христо Стоянов, татко на неправоспособния водач.

Бащата е с акт, че е дал колата на неправоспособния си наследник. Автомобилът е със свалени номера, а чичото ще дава отговор пред съда за опит за подкупване на служители на реда.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР