Полицайката от София, която се оказа в автомобила убиец, управляван

...
Полицайката от София, която се оказа в автомобила убиец, управляван
Коментари Харесай

Полицайката мутреса сипе закани от фейсбук: Всеки със заплахи към мен ще си понесете последствията и ще си сърба попарата

Полицайката от София, която се оказа в автомобила палач, ръководен от мутрата Георги Семерджиев, умъртвил преди два дни две девойки, сякаш е задържана съгласно Министерство на вътрешните работи, а написа статуси във фейсбук.

„ Надявам се в най-скоро време истината да излезе нескрито ", написа тя в персоналния си профил.
Симона Радева, за която източници от следствието настояват, че е служителката на Министерство на вътрешните работи, помогнала на Георги Семерджиев да се укрие, направи първи коментар след случилото се:

„ Надявам се в най-скоро време истината да излезе нескрито. След което всички да си сърбате попарата от написаното по мой адрес, без даже да сте осведомени и да сте видяли нещо с очите си! Както и тези със заканите към мен за живота и здравето ми, ще си понесете следствията! Никой от вас не е арбитър, с цел да съди, още повече, когато не е видял и не знае какво се е случило! Бъдете живи и здрави всички " злобни човечета " и се разсъните малко, абстрахирайки се от публикации, които всеки един може да напише и да раздухва! Спете спокойни вие и нека вашата съвест е чиста, когато заплашвате и се заканвате да отнемате нечии живот поради клюки! На мен съвестта ми е чиста!”, написа Радева в персоналния си профил във Фейсбук.

От статуса на полицайката излиза наяве, че тя не изпитва и грам страдание за двете почтени девойки, а е заела отбранителна позиция и се заканва за отношението към нея.
Вече стана ясно, че тя е дала на наркомана полицейските атрибути, които бяха открити в колата на Георги - палка и сигнална лампа. Двамата имали любовна връзка. Като патрулен служител на реда, Радева му осигурявала „ зелени вълни” на светофарите, както и информация за това къде се намират полицейските патрули в София.

Семерджиев бил осведомител на ГДБОП, твърди се в медиите. В този смисъл полицейската протекция на Радева не била витално нужна за него. Майката на някогашния футболист пък имала връзка с водещия му офицер.

 simona_radeva_fese.jpg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР