Полицаят от управлението в Банско Стоян Л., който преди няколко

...
Полицаят от управлението в Банско Стоян Л., който преди няколко
Коментари Харесай

Неволите преследват полицай от ПУ на МВР Банско! За броени дни! Нова беда сполетя полицая, заловен с алкохол на работното място и катастрофирал пиян в Гоце Делчев

Полицаят от ръководството в Банско Стоян Л., който преди няколко дни бе хванат пийнал на работното място, а два дни по-късно катастрофира в Гоце Делчев и избяга от мястото на произшествието, още веднъж пийнал, през днешния ден претърпя следващата неволя, разбра Struma. com. На път за работа, тази заран, спънал се при слизане, паднал от служебната кола, карана от негов сътрудник и изкълчил рамото си, закаран е за обзор в Спешен център, където публично удостоверили контузията.

След пакостите от предходната седмица, в този момент полицията ще заплаща на служителя на реда и породената телесна щета, квалифицирана като трудова акцидент.
Припомняме, че униформеният преди тъкмо седмица се яви на работа след приложимост на алкохол, а е бил дежурен и е трябвало да ръководи длъжностен автомобил. Тогава бе свален от наряд и промяната му пое различен сътрудник. Преди два дни Стоян от Хаджидимово още веднъж се прояви.

Предизвика злополука в Гоце Делчев и изостави автомобила си, само че бе открит от сътрудниците си и открито, че още веднъж е бил зад кормилото с алкохол. Днес се контузи. Явно е, че несгодите преследват служителя на реда, ден след ден. Срещу него е формирано дисциплинарно произвеждане и за явяването на работа в нетрезво положение и за породената злополука.
П. Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР